מתכון לנשיקות מרנג

‏מתכון לנשיקות מרנג מעוצבות

קבלו מתכון קל ופשוט להכנת נשיקות מרנג מתוקות, יפות ומעוצבות להפליא.

הכנת נשיקות מרנג

מצרכים
  • 4 חלבונים 
  • 250 גרם סוכר
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • צבעי מאכל – מומלץ ביותר אך רק למי שאוהב 

הוראות

  1. על סיר בן מרי (אידוי) מניחים את החלבונים והסוכר למשך כ-8 דקות עד לקבלת מרקם אחיד והמסת הסוכר.
  2. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומערבלים על מהירות מרבית כ- 10 דקות, עד לקבלת מרקם יציב ומבריק.
  3. עוצרי את המיקסר ומוסיפים את אבקת הסוכר.
  4. מערבבים כ-2 דקות את כל התערובת ומעבירים לשק זילוף עם צנטר שבחרנו.
  5. מזלפים את התערובת על גבי השקפים (דפי טרנספר) כאשר הצד המחוספס של השקף כלפנו.
  6. אופים את הנשיקות כשעתיים וחצי על חום של 80 מעלות טורבו.
  7. מנתקים בזהירות את הנשיקות מהשקפים ושומרים בכלי אטום

תיהנו ובתאבון!!!

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
יש לכם מה לומר?
תרגישו חופשי לעשות זאת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *